close
close

Formular cerere ofertă

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Ab cupiditate dignissimos doloremque eligendi necessitatibus omnis.

  Nume (obligatoriu)
  E-mail (obligatoriu)
  Telefon (obligatoriu)
  Observații
  Instalatii canalizare Brasov

  Instalatii canalizare

  Instalatii canalizare Brasov

  Instalatii canalizare

  Instalatii canalizare Brasov

  Cu o echipa de instalatori cu experienta in instalatii de canalizare, realizam lucrari pentru evacuarea apei menajere uzate si venim cu solutii pentru proiectarea si dimensionarea corecta in functie de nevoile fiecarui client in parte.

  Fie ca este vorba de lucrari mai mici sau mai mari, fie ca este vorba de instalatii de apa si canal racordate la reteaua publica sau de fose septice, implicarea noastra este maxima.

  Instalatii de canalizare racordate la reteaua publica

  Focusati pe oferirea unor servicii inalt calitative realizam instalatii de canalizare cu racordare la reteaua publica. Inlocuim si reparam conducte de canalizare, reparam instalatii de canalizare defecte si ne asiguram de funtionarea tuturor elementelor care copun reteua de apa si canalizare.

  Pentru lucrari de instalatii de canalizare Brasov, puteti apela cu incredere la echipa noastra de instalatori. In situatii urgente intervenim rapid cu personal calificat.

   

  Instalatii de canalizare cu fosa septica

  Folosite cu succes in zonele rezidentiale si rurale unde sistemul de canalizare cu racordare la reteaua publica nu exista, fosele septice sunt solutii pentru colectarea materiilor solide si a apelor reziduale din goapodarii

  Montam fose septice si realizam intreaga instalatie de canalizare pentru o functionare optima si sigura. Instalatorii nosti au solutii pentru orice problema.

   

   

  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.