close
close

Formular cerere ofertă

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Ab cupiditate dignissimos doloremque eligendi necessitatibus omnis.

  Nume (obligatoriu)
  E-mail (obligatoriu)
  Telefon (obligatoriu)
  Observații

  Hidroizoatii

  Hidroizoatii

  Hidroizolatii Brasov

  De peste 25 de ani le oferim clientilor nostri hidroizolatii profesionale in Brasov folosind produse si tehnici de aplicare care asigura lucrari durabile si de inalta calitate. Protejam cladirile si oferim servicii de impermeabilizare prin hidroizolare cu membrana bituminoasa, atat la cald cat si la rece.

  Montam covoare din bitum in straturi succesive si protejam terasele drepte sau inclinate, circulante sau necirculante si reabilitam cladiri protejandu-le de infiltratiile de apa.

  Astfel, cu o echipa de profesionisti in domeniul hidroizolatiilor, impermeabilizam acoperisuri, terase, subsoluri, fundatii, parcari si tuneluri urmarind mreu o calitate inalta si servicii ireprosabile.

   

  Hidroizolatii cu membrane bituminoase

  Membranele bituminoase sunt covoare pe baza de bitum modificat, elastice si rezistente, care puse in straturi succesive ofera o protectie eficienta si durabila impotriva infiltratiilor de apa.

  Indiferent de tehnologia de aplicare, cu flacara sau cu mastic, hidroizolatiile bituminoase sunt accesibile, rezistenet la intemperii si usor de intretinut.

  De peste 25 de ani mentinem standardele de calitate la cote inalte si oferim solutii pentru hidroizolarea cladirilor vechi si noi, halelor industriale, blocurilor de locuinte, etc.

  In general, hidroizolatiile realizate de echipa Tisrem Impex rezista pana la 20 de ani, in functie si de conditiile climaterice: inghet/dezghet, ploi violente, vant puternic, crengi si alte alemente care pot ajunge pe acoperis si afecta stratul superior al hidroizolatiei.

  Folosirea unor produse calitative si respectarea metodologiei de aplicare duc la realizarea unei hiroizolatii durabile atat pentru acoperisuri si terase, cat si pentru beciuri, subsoluri si fundatii.

  In functie de materiale alese si de necesarul de straturi, pretul poate varia. Un coleg din departamentul de expertiza tehnica, dupa evaluare, va putea sa ofere un pret real pe mp de hidroizolatie.

  Alte servicii:

  • Reparatie instalatie canalizare si schimbat pante spre saht;
  • Inlocuire complete a instalatiilor de canalizare pana la iesire in saht;
  • Executii copertine la intrare bloc;
  • Reparatii luminatoare;
  • Reparatii acoperisuri tigla, table, jgheaburi, burlane, schimbat table aticuri, etc;
  • Executieacoperisuri cu tigla, table, sindrilabituminoasa;
  • Executie lucrari termo si hidorizolatii la planseu blocuri;
  • Dezmembrare instalatii apa calda din subsol la blocuri debransate de CET si igenizarea acestora (varuit);
  • Modificat scurgeri case lift (introducerea acestora pe interior casa scara) pentru a elimina degradarea fatadei;
  • Executie balustrade metalice la intrare scara bloc;
  • Hidroizolatii fundatii case, blocuri;
  • Executie aerisiri subsol blocuri;
  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.