close
close

Formular cerere ofertă

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Ab cupiditate dignissimos doloremque eligendi necessitatibus omnis.

  Nume (obligatoriu)
  E-mail (obligatoriu)
  Telefon (obligatoriu)
  Observații
  Hidroizolatii profesionale Brasov

  Despre noi

  Prevenim infiltratiile si hidroizolam acoperisurile cladirilor cu membrane bituminoase

  Hidroizolatii profesionale Brasov

  Despre noi

  Prevenim infiltratiile si hidroizolam acoperisurile cladirilor cu membrane bituminoase

  Prevenim infiltratiile

  Hidroizolatii cu membrana bituminoasa Brasov

  Folosite de zeci de ani pentru impermeabilizarea cladirilor, membranele bituminoase sau covoareale de bitum, asezate in straturi succesive, protezeaza cladirile si previn infiltratiile de apa. Folosim cu succes membranele bituminoase pentru hidroizolarea acoperisurilor, teraselor, parcarilor, subsolurilor si fundatiilor.

  Profesionisti, realizam hidroizolatii in Brasov atat pentru cladiri noi cat si pentru reabilitatea cladirilor vechi, atat cu terase circulante, cat si cu terase necirculante.

  Serviciile noastre beneficiaza de garantie si postgarantie, calitatea lucrarilor si preturile practicate fiind criterii importante alaturi de experienta si profesionalism.

  Membrane bituminoase cu aplicare la cald sau la rece

  Hidroizolatii pentru prevenirea infiltratiilor de apa

  O cladire bine izolata este o cladire bine protejata impotriva infiltratiilor de apa. Realizam hidroizolatii in Brasov folosind membrane cu armatura din fibra de sticla si membrane cu armatura din polisester netesut. Pentru fecare tip de cladire in parte venim cu solutii durabile de hidroizolare, folosind metode sigure, testate de echipa noastra de montaj in ultimii 25 de ani.

  Cu o durata mare de viata, aproximativ 2o de ani, hidroizolarea cu membrane bituminoase este alegerea ideala pentru impearmeabilizarea blocurilor, halelor industriale, cladirilor de birouri, etc.

  Instalatii de canalizare Brasov

  Preocupati de confortul clientilor nostri, realizam instalatii de canalizare precise si durabile atat cu racordare la reteaua publica cat si cu fosa septica. Inlocuim, reparam si modificam instalatii de canalizare, colaborand cu succes atat cu persoane fizice cat si cu persoane juridice.

  Hidroizolatii profesionale Brasov
  Tisrem Impex

   

  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.