Informatii utile

Viata ne ofera multe satisfactii placute dar din pacate si tot mai multe problem cotidiene.Multi dintre noi locuim (uneori fara voia noastra) la ultimul nivel al imobiliarelor  (blocurilor).

Marea majoritate avem problem cu infiltratiile de apa de pe terasa blocului.Multi intreprinzatori detin spatii de productie sau de depozitare a marfii  (hale) in care infiltratiile de apa pot produce pagube material mult mai mari decat executia unei lucrari de hidroizolatie  de calitate.

Executia unei astfel de lucrari (garantata 10 ani cel putin) nu se poate realize fara a folosi un material de calitate ( structura poliester , cel putin 4,5 kg/mp, rezistent la raze UV si imbatranire, rezistent la variatii mari de temperature – 30°, 140° C, impermeabiliate (760 kpa) , rezistenta la rupere etc. Pentru material VA 4kg/mp sau 4,5 kg/mp (fibra de sticla) firma nu poate oferigarantie mai mare de 3 ani.

Aceste material sunt accesibile in raport calitate-pret .Principala problema apare atunci cand d-voastra alegeti firma de executie a acestor lucrari. Desi pare simpla, executie de calitate a unei hidroizolatii necesita ani de experienta ( zeci de mii de metri patrati ).

Satisfactia este peste masura cand lucrarile de hidroizolatie executate de firma noastra au deposit termenul de garantie (10 ani) fara interventii. Spre exemplu, desi se foloseste un material calitativ bun (10 ani garantie), acesta daca este incalzit excesiv,  dupa 2-3 ani apar infiltratii.

Contactează-ne:

Please leave this field empty.